2015. június 14., vasárnap

A bevándorlók el fogják pusztítani a fehér embert

Kristiina Ojuland, Észtország volt külügyminisztere felszólította az Európai Uniót, hogy ha kell, minden lehetséges eszközzel, de állítsa meg a Földközi-tengeren célirányosan Európába tartó menekült inváziót. Szavai szerint ez már olyan méreteket öltött, amelyek egyértelműen veszélyeztetik a fehér fajt.
A legnépszerűbb közösségi oldalon közzé tett, EU-nak címzett bejegyzésében az afrikaiak megnevezésére a nem túl polkorrekt “nigger” kifejezést használta, ami,ahogy azt sejteni lehetett kicsapta a biztosítékot a jogvédőknél és liberálisoknál. Ojuland asszony erre ismételten egy bejegyzéssel válaszolt:
"Fehér emberként igenis úgy érzem, hogy a fehér faj óriási veszélyben van!"



A volt külügyminiszter asszony korábban a centrista párt képviseletében volt Európai Parlamenti képviselő, de mostanra a parlamenten kívüli, Népi Egységpárt első embere. A Népi Egységpárt hazafias politikai erőnek számít Észtországban. Támogatottságuk a közeljövőben erősödni fog  politikai elemzők szerint.
Ojuland bátor szavai egyébként inkább elismerést váltottak ki, mint ellenérzéseket. A Konzervatív Néppárt vezetője, Mart Helme kijelentette teljes mértékben azonosul Kristiina Ojuland szavaival.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése