2015. június 14., vasárnap

Menekültáradat – a nemzetközi cionista összeesküvés része

Szörnyű képet mutatnak az európai városok. Mindenhol menekültek, családostul fekszenek a pályaudvarok várótermeiben. Zaklatják az embereket, elsősorban a nőket inzultálják. Nemzetközi cionista körökhöz köthető, hogy ezrével kelnek útra kannibál-hordák. Olyan primitív emberállatok, akik azt sem tudták merre van Európa. Magukkal hozzák azt a sötétséget, amiben szocializálódtak, woodoo-mágiát, állatias szexualitást és kannibalizmusra való hajlamot. Jogvédők és liberálisok pedig folyamatosan arról cikkeznek, hogy ezek milyen rendes emberek.
Egyértelmű számunkra azonban, hogy a világot behálózó, cionista összeesküvés részeként özönlenek be a fehér kontinensre a félállatokat szállító, tengeri járművek. Szélsőségesnek mondható, világuralmi törekvéseiket megvalósítani szándékozó zsidó körök állnak a háttérben, az előretolt helyőrségeik pedig a fentebb említett liberális jogvédők, aki tragikus lelkesedésből vagy az árulás ezüstjeiért, de elkötelezett buzgalommal szolgálják a világhódító törekvéseket, melynek célpontjai az európai fehér emberek. Korábban vendégmunkásoknak nevezték őket, ezután a volt gyarmati országok felé kellett az adott országoknak olyan gesztust tenni, hogy befogadja a primitív népeket, jóvátétel címén. Ezeken a címeken Európába özönlő színesbőrűek gyorsan szaporodtak és komoly gondokat okoztak az adott országok működésében. Erőszakos és beilleszkedni képtelen életmódjukról több esetben tanúbizonyságot tettek. Nemi erőszak, gyújtogatás, fosztogatás, rablás és terror. Ezek fűződnek hozzájuk.

A halált hozó tengeri bárkák utasait az Európai Unió által, külön erre a célra elkülönített pénzből menti ki, ezután pedig minden ország számára meghatározott számú menekült befogadását írja elő. Szívmelengető filmeket készítenek a vadállatokhoz hasonlatos lényekről, melyek alapján a többség elhiszi, hogy ezek valójában emberek. Megszűnik a veleszületett óvatosság és elővigyázatosság és keblére öleli a potenciális veszélyforrást jelentőket. Mert halált lehelnek bármerre járnak, nemi betegségek és kegyetlen, gyilkos ösztönök lapulnak a betolakodókba. A vérünket akarják, paráznaságukat kihasználva uszítja őket a cionista elit a fehér faj ellen. Elkorcsosulás, visszafordíthatatlan incestus, testi és lelki deformálódás. Ezek pedig végzetesek lehetnek fehér népeink rasszbéli kvalitásaiban.
Bízva a józan észben, a nemzeti mozgalmak ellenszegülésében, reméljük a rendkívül vészjósló folyamatok megtorpannak. Európa fehér népei közösen imádkoznak a tenger istenéhez, Neptunushoz, hogy szigonyával küldje pokolra a halál kalyibáit, utasaikat pedig nyeljék el a hullámok sírjai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése