2015. június 30., kedd

Izraelből finanszírozzák a menekült inváziót?

Tízesével vásárolják a méregdrága energiaitalokat, a legmenőbb ruhákban feszítenek és udvarolnak a fehér lányoknak, a legújabb mobiltelefonokkal hivalkodnak és ékszereket vásárolnak, közben pedig a Magyar Állam eteti és itatja őket. A menekülteknek még drogra is akad pénze, miért is ne? Ki hallott már néger-kultúráról kábítószerek nélkül?
Nem túlzás, ha azt állítjuk a migránsok jobban élnek, mint a magyar átlagpolgár, azok a nyugdíjasok, akik egész életüket végigdolgozták, télen pedig otthonaikban éri őket a fagyhalál. Persze akkor, ha van még otthonuk és a bank nem csapott le rá, előre eltervezett és aljas módon. Amikor a fedél nélküliek száma rohamosan növekszik, a fiatalok pedig kénytelenek anyagi lehetőségek miatt új hazát keresni, a hazánkba nyomakodó idegeneknek ilyesmire nincsen gondja. Jól élnek, dologtalanul és roppant kényelmesen, hiszen az együttlétekre kapható, feslett erkölcsű hölgyek meghódításán kívül nem sok tennivalójuk akad. Ha vetünk a képekre egy pillantást láthatjuk a márkás, méregdrága ruhákat, az úgynevezett “néger-dizájn” elengedhetetlen kellékeit. Ezek a fekete fiúk aztán megadják a módját, a többi pedig már gusztus kérdése.

A rasszizmussal a legkisebb mértékben sem vádolható kormánylap, a Magyar Nemzet menekültekkel kapcsolatos írását vesszük alapul, hiszen az írásban a meginterjúvolt afrikaiakat faggatják életminőségükről, nyelvismereteikről, elhagyott hazájukról és arról, az általunk is prioritást élvező kérdésről, ami minden magyar ember kíváncsiságát felkelti. Nevezetesen azzal, kik finanszírozzák az Európába utazásukat és jólétüket? Van, aki arról mesél, hogy apja küld neki pénz hazájából és van olyan, aki izraeli jótevőkről beszél. Nos, ez azért nem figyelmen kívül hagyható információ, megérne egy alapos kivizsgálást. Ugyanis, ha valóban izraeli pénzek és azzal kapcsolatos érdekek húzódnak meg a háttérben, akkor némi nemzetbiztonsági kockázatot is hozzágondolhatunk a dologhoz. Persze nem is kell gondolni semmire, mondják a négerek maguktól, izraeli jótevőről, aki pénzeli a két lábon járó kockázati tényezőket, ezt a márkás ruhákba bújtatott, szaracén hordát.
Korábbi okfejtésünkben már feltettük a költői kérdést: kik állhatnak a menekültáradat hátterében? Meg is kaptuk a prózai választ az egyik afrikaitól. Izraeli jótevő. A két szó nehezen fér meg egymás mellett, de ennek roppant fontos jelentése van. A háttérben meghúzódó erők katonai térnyerésének előretolt helyőrségei. Szerencsétlen, primitív négerek. Semmire nem jók. Ágyútöltelékként azonban nagyszerű hasznot hoznak a háborús uszítóknak. Az “izraeli jótevők” munkája háborítatlanul, rohamtempóban folyik. A vég kezdete? Meglátjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése