2015. június 15., hétfő

Szívmelengető orosz példa a szemét beözönlésének megállítására

A fogyasztásba és az emberi jogokra való hivatkozásba belehülyült Nyugat-Európa nemsokára összeomlik. Nem riogatás ez, csak ki kell nyitni a szemünket, hogy lássuk, fogyóban van az őshonos, fehér népesség, és a megmaradóknak csak szűk rétege képes felismerni a veszély nagyságát. A megmaradóknak döntő többsége homoszexuális felvonulásokra jár, és minden olyan törekvést támogat, ami a saját fajtájának az elpusztítását fogja belátható időn belül eredményezni.
Afrika felől – az ottani népességnyomás következtében – az elkövetkező évtizedekben olyan beözönlés várható Európába, ami pontot fog tenni azoknak az illúzióknak a végére, melyek a nyugati eszményekkel voltak kapcsolatosak. A nyugati világnak vége, és ez egyik oldalról tragédia, a másik oldalról remény. Tragédia számunkra azért, mert a magyarság évszázadokon keresztül védte azt a nyugatot. Más kérdés, hogy ez a nyugat hálából megalázta, megcsonkította és minden szemét mocsoknak elhordta a magyarságot. Reménykeltő számunkra ez az összeomlás azért, mert – ha néhány évtizedre is –, de helyreállhat a rend a térségünkben, és még egy dicsőséges fejezetet írhat a magyarság a történelem oldalaira.


A rend letéteményese birodalmi keretek között ma egyértelműen Oroszország és tágabb értelemben a szlávság. Keleten nem fordulhat elő, hogy gyermekeink buzifelvonulásba, nemzetgyalázó, idegen kultúrokádékba ütközzenek az utcán. A pesti liberális söpredék visított, hogy a kémiai kasztrálás Oroszországban biztosított a pederaszta véglények számára; már ha az egyenes és tiszta életet folytató orosz fiatalok nem végeznek előbb ezekkel az elemekkel. A nemzeti kultúra méltó helyre kerül, így a dolgozók számára ha nem is a paradicsom, de egy elfogadható, erkölcsös létezési keret működik az ebben a világban. Meg kell védenünk az életterünket úgy, ahogy az oroszok példamutatóan teszik. Nem integrálással, felzárkóztatással, multikulturalizmussal és egyéb szemétségekkel hozakodnak elő, hanem kőkemény fajvédelemmel. Alábbi képeink néhány évvel ezelőtt készültek, mikor kannibál kalózok támadtak orosz kereskedelmi hajókra Szomália partjaitól nem messze, 800 kilométerre. Az orosz válasz nem maradt el.


Ha emberhez méltó életet szeretnénk élni, nem engedhetünk a nyugat homoszexuális jogvédőinek! Elég volt abból, hogy a mi leányaink és fiaink féljenek az utcákon azért, mert pár liberális rohadék ránk okádta förtelmes mérgét, elárasztva utcáinkat a bűnnel, az erkölcstelenséggel és a szeméttel.

2 megjegyzés: