2015. június 21., vasárnap

Hamarosan több millióan indulhatnak útnak Európa felé

Egyre inkább bizonyságot nyerhetünk afelől, hogy a célirányosan Európába vezényelt menekült invázió egy előre megfontolt terv, egy háttérerők által vezényelt világhódító törekvés része. Az adatok riasztóak, mi több hátborzongatóak, a fehér Európa kivégzésére szövetkező, sátáni erők olyan menekült-cunamit irányítanak a fehér ember lakhelyére, ami a totális összeomlást eredményezheti.
A jelek egyértelműek. Az adatok tükrében eloszlanak a kétségek, ugyanis a menekültek fele gyermekkorú, és életerős fiatal. Ezek hivatottak benépesíteni a szabadkőműves páholyokban megálmodott, új multikulturális Európát, ahol eltűnik a nemzet fogalma, elvész minden faji sajátosság. A kultúra teremtő fehér géniusz háttérbe szorul, majd anakronisztikusnak, nevetség tárgyának bélyegezve lassan a megsemmisülés felé veszi az irányt. Az ördögi terv megvalósítási szakaszának kezdete rohamléptékben folyik.
A menekültek családostul érkeznek, vagy gyermeket várva szállnak fel a tengeri lélekvesztőkre. Tömegesen indulnak kontinensünkre. A kormányok liberális politikájának köszönhetően azonnal belevetik magukat, a számukra egyébként teljesen idegen kultúrkörbe, amit lényegüknél fogva csak rombolni tudnak. Antiszociális és szabados életvitelükből fakadóan fellazítják a még meglévő erkölcsi és társadalmi normákat, amelyek még megőrizték Európa rasszbéli kvalitását, konzerválták sajátosságait. Nem nehéz kitalálni, hogy eszelős mértékben elindul a faji keveredés, aminek következtében a tiszta biológia hordozói, a fehér emberek csúsznak le a színesbőrű kannibálok félállati szintjére. Eltévelyedésük eredményeképpen pedig a fehér faj teljes félreállítása történik meg.
Alternatív hírportálok szerint az elkövetkező hetekben/hónapokban több millióan kelnek útra, hogy Európában találják meg számításaikat. Miközben az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága csütörtökön arról hazudozott, hogy a legtöbb menekült célpontja nem is Európa, hanem Törökország, Pakisztán, Libanon, Irán vagy Etiópia, a rendelkezésre álló adatok nem erről tájékoztatnak. Az ENSZ ugyanolyan cinkos az ördögi tervek véghezvitelében, mint az Európai Unió vagy más szabadkőműves irányítás alatt álló fedőszervezet. A nemzetek biztonságát fenyegető fekete-exodus úgy tűnik, hogy megállíthatatlan és a fehér országok kormányaiban még nem intett fokozott óvatosságra a lelkiismeret. Menekült táborok férőhelyeinek növelése, szociális célokra elkülönített horribilis összegek, anyagi források erre a célra való átcsoportosítása már megtörtént.
A szélsőségesnek nyilvánítható, világhatalmi célokat kitűző háttérerők pedig mindent előkészítettek ahhoz, hogy végre bevégezhessék Cion bölcseinek terveit, hogy elhozzák a fehér Európa alkonyát, ami térdre kényszerítheti fajtánkat.
Az, hogy terveiket ne tudják megvalósítani, hogy megőrizhessük identitásunkat, minden lehetséges eszközzel fel kell lépnünk. Falakat kell emelnünk határainkon, hogy a paraziták és vérrontók ne férkőzhessenek gyermekeink közelébe. A tiszta biológia védelmében építjük a falakat a demarkációs vonalakon. Az első lépés pedig mindig az, hogy az intolerancia falait a szívünkben építsük jó erősre, mert egyedül ez biztosítja a fehér faj megmaradását!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése