2015. június 16., kedd

Bevándorlók késeltek halálra egy lengyel kamionsofőrt

Ahogy korábban beszámoltunk róla, a franciaországi Calaisben, a belga határtól 50 km-re fosztogató hordák jelentek meg. Rátámadnak az autósokra és kamionosokra, megpróbálják kirabolni a gépjárművek utasait. Szó szerint elszabadult a pokol.



A rendőrség mindent megtesz, hogy uralni tudja a terrorisztikus állapotokat. Kamionsofőrök közösségi oldalára került fel a hír, hogy egy lengyel kamion vezetőjét halálra késelték az állatias brutalitásukról ismeretes lények. A bejegyzést azóta törölték, nehogy túl sok emberhez eljusson a szörnyűség híre. A liberális média és az azt ellenőrző cenzúra minden erőfeszítésével azon van, hogy a bevándorlók által elkövetett gaztettek rejtve maradjanak.
Egy kamionos így ír az eldurvult helyzetről: “Tankoláskor próbálnak feljutni az autóra. Lesből elvágják a torkodat s elszaladnak. A helyzet katasztrófa közeli.”
A lengyel sofőrt akkor késelték halálra, amikor megállt egy műszaki hiba miatt, cigarettát kértek tőle és vigyorogva szurkálták össze. A liberális fertő pedig tovább asszisztál a gyilkosságokhoz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése